Moet ik de 32- of 64-bits versie van Office installeren?

De 32-bits versie van Office wordt standaard geïnstalleerd. Ook als er op uw pc een 64-bits versie van Windows is geïnstalleerd, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze meer compatibel is met andere toepassingen en invoegtoepassingen die met Office samenwerken. Als u de 64-bits versie van Office wilt installeren, kan dit op www.office.com/myaccount. Volg de instructies op het scherm voor het installeren van de 64-bits versie. U kunt niet beide versies (64-bits en 32-bits) tegelijk op dezelfde pc installeren.