Hoe lang duurt het om Office te downloaden en te installeren?

Voor alle versies van het nieuwe Office voor Windows-pc's wordt een streamingtechnologie gebruikt waarmee u Office-toepassingen kunt gaan gebruiken voordat de installatie is voltooid. De werkelijke downloadsnelheid van Office hangt af van de snelheid van uw internetverbinding. Een breedbandverbinding geeft de snelste downloadresultaten.