Bij welk Microsoft-account moet ik me aanmelden om OneDrive te gebruiken?

Voor toegang tot documenten op OneDrive meldt u zich bij Office aan met de Microsoft-account waarmee u Office 365 hebt ingesteld. Als u uw abonnement voor Office 365 Home deelt met andere leden van uw huishouden, dienen deze zich met hun eigen Microsoft-account aan te melden.Lees meer over het aanmelden bij Office. U kunt zich op OneDrive.com ook direct bij OneDrive aanmelden.