Email adressen aanpassen distributielijst

Stap 1
- Vouw in het linker menu "Service Beheerder" uit en kies voor"Exchange Hosting";
- Selecteer vervolgens "Exchange Accounts" in het menu, waarna het onderstaande scherm opent, kies voor "Diensten Beheer".

Stap 2
- Selecteer het tabblad "Distributielijst" en klik op de distributielijst waarvan het e-mailadres dient te worden aangepast.

Stap 3
- Selecteer het veld "Email adres"en kies "Bewerken".

Stap 4
- Pas het e-mailadres aan onder de kop "E-mailadres bewerken" en kies voor "Opslaan" om de wijziging effectief door te voeren.