Kan ik Office proberen voordat ik het koop?

Ja. Dat kunnen wij voor u regelen, hierna kunt  u Office 365 Home of Office 365 Personal één maand gratis Office-website. (Voor de gratis proefversie is een creditcard vereist. Meer informatie) proberen. De proefversie geeft toegang tot alle functies van Office 365 Home en Office 365 Personalmaar u beschikt niet over de 1 TB extra opslag op OneDrive. U krijgt:
  • De volledige Office-programma’s (Word, PowerPoint, Excel, OneNote en Outlook, plus Publisher en Access voor Windows-pc's).
  • De mogelijkheid om te bewerken en op te slaan in uw Office voor iPad-apps (Word, PowerPoint en Excel).
  • 60 Skype-wereldminuten om naar mobiele telefoons in 8 landen/regio's en naar vaste lijnen in 63 landen/regio's te bellen. Bekijk de lijst.
De extra 1 TB opslag op OneDrive die niet is inbegrepen in de proefversie, wordt aan uw account toegevoegd zodra u voor uw abonnement gaat betalen.