Welke mobiele apps zijn beschikbaar voor Office?

De volgende apps zijn voor Office beschikbaar:
  • Office voor iPad: Documenten bekijken, maken en bewerken met voor touch geschikte Word-, Excel- en PowerPoint-apps. Met Office voor iPad krijgt u gratis de basisfuncties van Office. Voor geavanceerde functies is een in aanmerking komend Office 365-abonnement vereist. Ga naarwww.office.com/information voor meer informatie over compatibele tablets en mobiele apparaten.
    Met Office voor iPad kunt u documenten gratis weergeven. Voor het maken en bewerken van documenten hebt u een in aanmerking komend abonnement op Office 365 nodig: Office 365 Home, Office 365 Personal, Office 365 voor Hoger Onderwijs, Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise, Office 365 Enterprise E3 en E4 (overheidsprijzen), Office 365 Government E3 en E4, Office 365 Education E3 en E4 voor leerlingen en studenten, Office 365 Education E3 en E4 voor onderwijsmedewerkers of Office 365 ProPlus.

• Office voor iPhone: bekijk, maak en bewerk documenten met de touch-vriendelijke apps Word, Excel en PowerPoint. Met Office voor iPhone krijgt u de basisbewerkingen in Office gratis. Geavanceerde functies vereisen een in aanmerking komend Office 365-abonnement. Ga voor meer informatie over compatibele tablets en mobiele apparaten naar www.office.com/information.
  • Office voor Android-tablets: bekijk, maak en bewerk documenten met de touch-vriendelijke apps Word, Excel en PowerPoint. Met Office voor Android-tablets krijgt u de basisbewerkingen in Office gratis. Geavanceerde functies vereisen een in aanmerking komend abonnement op Office 365. abonnement. Ga voor meer informatie over compatibele tablets en mobiele apparaten naar www.office.com/information.
  • Office Mobile: Documenten bekijken, maken en bewerken met voor touch geschikte Word-, Excel- en PowerPoint-apps. Met Office voor iPad krijgt u gratis de basisfuncties van Office. Voor geavanceerde functies is een in aanmerking komend Office 365-abonnement vereist. Ga naarwww.office.com/information voor meer informatie over compatibele tablets en mobiele apparaten.
    Als u documenten wilt bewerken of maken, of documenten wilt openen die in SharePoint en op OneDrive voor Bedrijven lokaal zijn opgeslagen, hebt u een in aanmerking komend abonnement op Office 365 nodig: Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise, Office 365 Enterprise E3 en E4 (overheidsprijzen), Office 365 Government E3 en E4, Office 365 Education E3 en E4 voor leerlingen en studenten, Office 365 Education E3 en E4 voor onderwijsmedewerkers, Office 365 ProPlus en Office 365 voor Hoger Onderwijs.

• Outlook Mobile: Windows Phone 8 bevat een vooraf geïnstalleerde versie van Outlook waarmee u uw e-mail van Outlook.com, Office 365 of Exchange kunt openen.
  • OneNote: met de mobiele OneNote-app hebt u onderweg toegang tot uw notities. Deze app is beschikbaar voor telefoons van Windows Phone 8, iPhone, iPad en Android.
  • OWA: als u een Office 365-abonnement hebt inclusief Exchange Online, kunt u de OWA-app gebruiken om e-mail te sorteren, doorzoeken en beantwoorden, en u kunt uw agenda in de gaten houden. Deze app is beschikbaar voor iPhone en iPad.
  • Lync Mobile: als uw organisatie de nieuwste versie van Lync gebruikt, kunt met de mobiele Lync-app contact houden via uw mobiele apparaat. Deze app is beschikbaar voor telefoons van Windows Phone 8, iPhone, iPad en Android.
  • SharePoint Newsfeed: als uw organisatie de nieuwste versie van SharePoint gebruikt, hebt u met de SharePoint Newsfeed-app toegang tot uw nieuwsfeed vanaf uw mobiele apparaat. Deze app is beschikbaar voor Windows Phone 8, iPhone en iPad.